ΗΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες εξομάλυνσης της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία


Προχωρούν οι διαδικασίες εξομάλυνσης της μεταφοράς των μαθητών, από και προς τα σχολεία της Ηλείας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται μια συντονισμένη προσπάθεια να δοθούν λύσεις όπου υπάρχουν προβλήματα στην μεταφορά των μαθητών.

Ο αντιπεριφρειάρχης Ηλειας, κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ανέφερε πως όπως κάθε χρόνο στην αρχή της σχολικής περιόδου, έτσι και φέτος αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών και διαπιστώθηκαν τα προβλήματα που επικρατούν.

Ακόμα, ο κ. Γεωργιόπουλος, επεσήμανε πως γίνονται συντονισμένες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ καθώς και με τους αυτοκινητιστές ταξί, μεμονωμένους αλλά και συνεταιρισμούς.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιόπουλος, τόνισε πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθεί λύση στα προβλήματα που ανέκυψαν στην περιοχή της Βάρδας και με το Μουσικό Γυμνάσιο Βαρθολομιού, ενώ ανέφερε πως υπάρχει στενή συνεργασία με τον χώρο της εκπαίδευσης, τονίζοντας πως από την Δευτέρα η υπηρεσία θα είναι έτοιμη, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα που έχουν τεθεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, προκειμένου μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη να περάσουν από έκτακτη Οικονομική Επιτροπή και να δρομολογηθεί μια διαδικασία διαπραγμάτευσης, ώστε μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.

Τέλος, ο κ. Γεωργιόπουλος, δήλωσε πως για να υπάρξει οριστική λύση είναι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός που θα δώσει λύση για τα επόμενα τρία χρόνια.