ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πρωινή περιπέτεια για οδηγό που έπεσε σε αποστραγγιστική τάφρο!


-Αστυνομία και Πυροσβεστική έψαχναν 20 λεπτά να τον βρουν.

Αίσιο τέλος είχε η πρωινή περιπέτεια ενός οδηγού που έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα σε αποστραγγιστική τάφρο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινίσει στις σωστικές αρχές το ακριβές σημείο. Το όχημα τελικά εντοπίστηκε και ο οδηγός μεταφέρθηκε με απλές εκδορές στο Νοσοκομείο του Πύργου για τις πρώτες βοήθειες.

Ήταν περίπου 9:30 το πρωί, όταν οδηγός που κινούταν στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε αποστραγγιστική τάφρο στο 3ο χιλιόμετρο Αμαλιάδας – Πύργου, απέναντι από την Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλου.

Ο οδηγός κάλεσε ο ίδιος με το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία ζητώντας βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί εξαιτίας του βάθους του καναλιού και της βλάστησης, χωρίς ωστόσο να είναι να θέση να εξηγήσει… σε ποιο σημείο έφυγε από τον δρόμο!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία που ξεκίνησαν να ψάχνουν «πόντο – πόντο» το αποστραγγιστικό δίκτυο για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Τελικά, 20 λεπτά μετά εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει σε μη εμφανές σημείο, απεγκλωβίζοντας τον οδηγό, τον οποίο μετέφεραν προληπτικά στο Νοσοκομείο του Πύργου.