Με μια μαγική εμφάνιση τα μωρά του Βαγγέλη Κιούφη νίκησαν 81-74 την Απολλωνιάδα και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην β κατηγορία Παίδων. Μια τεράστια επιτυχία για τις υποδομές του συλλόγου και τα Αστέρια Αμαλιάδας που βοήθησαν και οδήγησαν τους τωρινούς πρωταθλητές στα πρώτα τους βήματα!
Ψυχή και πανταχού παρών να λύνει όλα τα προβλήματα η ψυχή της ομάδας ο Δημήτρης Πέππας. Με ρεκόρ 19 νίκες 1 ήττα ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΣΣΑ πήρε το προβάδισμα με φοβερό ρυθμό στην επίθεση από το πρώτο λεπτό και το κράτησε σε όλο τον αγώνα χτίζοντας διψήφιες διαφορές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση και για την ομάδα της Απολλωνιάδας που βρήκε όμως μπροστά της μια ομάδα που ήθελε να πάρει τον τίτλο του Πρωταθλητή.
- Δεκάλεπτα: 27-18, 43-35, 61-45, 81-74.
Α.Σ.Σ Αμαλιάδας: Χαρίτος , Νιπεργιάλης , Αγγελόπουλος. Κουτσουβέλης , Βυθούλκας 19(3), Τσίρος 15(3), Καούκης 4, Πέππας 24(3), Βασιλείου 19.
Απολλωνιάδα: Πετρόπουλος 3, Πιτουράς, Παναγιώτου 4(1), Σγούρας, Μπαλτίκας,Ντεμιρης 26, Χριστόπουλος 4, Βοίκος 8, Κογιώνης 18, Αθανασόπουλος, Βαλκανάς 11.