ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑ

Πρωτοβουλία από την Άννα Κορτέση – Δωρεά μασκών στον Σ.ΦΙ.Ν.Α.

  • 220
    Shares

Υποστηρικτές  κερδίζει καθημερινά ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, οι οποίοι αναγνωρίζουν τον λόγο που δημιουργήθηκε και το έργο που επιτελεί και θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ανάμεσά τους και η κα Άννα Κορτέση, η οποία προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση και δώρισε στον Σύλλογο μάσκες παραγωγής της με το λογότυπο του Σ.ΦΙ.Ν.Α. προκειμένου να διατεθούν σε μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Η κα Κορτέση με δική της πρωτοβουλία προχώρησε στην δημιουργία καλαίσθητων μασκών και στην συνέχεια τις παρέδωσε στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρέα Παπαδάκο.

Στην διάρκεια της συνάντησής τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και για τις δράσεις του Συλλόγου καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και η κα Κορτέση εξήρε το έργο του Σ.ΦΙ.Ν.Α. και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια.

Όπως είπε, από την πλευρά της θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τις δράσεις του Συλλόγου και οι προσφορά των μασκών ήταν μία πρώτη κίνηση και θα ακολουθήσουν και άλλες στην πορεία.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος ευχαρίστησε θερμά την κα Κορτέση για την πρωτοβουλία της, επισημαίνοντας ότι τέτοιες κινήσεις όχι μόνο βοηθούν υλικά τον Σύλλογο αλλά αποτελούν μεγάλη ηθική στήριξη.

«Είμαστε ευτυχείς για το ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε και αγκαλιάζουν τον Σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους και του Δ.Σ., την κα Κορτέση για την προσφορά της. Θέλουμε τους πολίτες δίπλα μας, για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πιστέψουν σε αυτό που κάνουμε και να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα για τον τομέα της υγείας στο Νομό μας»  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκος.

 


  • 220
    Shares