ΗΛΕΙΑ

Πρωτοβουλία της Θύελλας για καθαρισμό του γηπέδου στη Σπιάντζα


Πρωτοβουλία ανέλαβε η Θύελλα Πύργου, προκειμένου να κλείσει ο χώρος και σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου, να καθαριστεί ο χώρος πίσω από το γήπεδο της Σπιάντζας, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έδρα της η ομάδα.

Με ανακοίνωσή της, ανέφερε τα παρακάτω:

«Η ασυδοσία και η ασυνειδησία από ορισμένους συνεχίζεται, στην περιοχή πέριξ του Ενωσιακου Γηπέδου της Σπιάντζας, όπου υπάρχουν άλλα δυο βοηθητικά γήπεδα, συνεχίζουν να εναποθέτουν ανεξέλεγκτα μπάζα, σκουπίδια, κλαδιά κτλ. Η τακτική του όπου βρω πετάω συνεχίζεται.
Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην πρωτοβουλία, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο, να κλείσουμε την είσοδο που οδηγεί στα δύο βοηθητικά γήπεδα που για χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει αρχικά καθαρισμός του χώρου και εν συνεχεία διάφορες ενέργειες πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο και την Επς Ηλείας , καθώς σκοπος μας είναι σαν τοπική ομάδα να ξαναγίνουν λειτουργικά τα γήπεδα και προς χρησιμοποιήση. Ελπίζουμε να ξαναγίνει ο χώρος όπως του αρμόζει, ένας χώρος αθλητισμού που βρίσκεται δίπλα στο Ενωσιακό Γηπεδο που κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες παιδιά από πολλές περιοχές και εκτός νομού!»