ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πρωτοφανής διάρρηξη σε χρυσοχοείο στη Γαστούνη(Φώτο)-Νεότερη ενημέρωση


Μια πρωτοφανής διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης σε χρυσοχοείο στη Γαστούνη, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο “μπούκαρε” στην κυριολεξία στο κατάστημα σπάζοντας τη βιτρίνα, με τους δράστες να κάνουν γυαλιά καρφιά το κατάστημα και στο τέλος πήραν κοσμήματα αξίας .

Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο και έσπασαν την βιτρίνα αδειάζοντας το κατάστημα και στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Περισσότερα σε νέα ανάρτηση….

Νεότερη ενημέρωση:

Ένα πρωτοφανές περιστατικό διάρρηξης χρυσοχοείου σημειώθηκε χθες στην πόλη της Γαστούνης με τους ληστές, να χρησιμοποιούν ένα αγροτικό όχημα για να σπάσουν την βιτρίνα του καταστήματος και να κλέψουν κοσμήματα αξίας.

Ειδικότερα, στις 4 τα ξημερώματα στην οδό Σισίνη, χτυπά ο συναγερμός του χρυσοχοείου με τον αγροτικό όχημα να “μπουκάρει” με την όπισθεν στο κατάστημα σπάζοντας ρολά ασφαλείας, τζάμια κλπ. Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους εξαιτίας του εκκωφαντικού ήχου και στην συνέχεια οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα κλέβοντας κοσμήματα-ρολόγια αξίας.

Να σημειωθεί πως οι δράστες αρχικά έκλεψαν και χρησιμοποίησαν το αγροτικό αυτοκίνητο Δημοτικού Συμβούλου Πηνειού και μέσα σε λίγα λεπτά “άδειασαν” το κατάστημα και διέφυγαν μέσα στη νύχτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο μετέβη η αστυνομία.