Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2017

spot_img

Προτεινόμενα

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στα πλαίσια εφαρμογής του Προγράμματος Δακοκτονίας 2017, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς των τοπικών κοινοτήτων της 5ης ομάδας  Φλόκα, Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Πίσσα, Λιναριά, Πεύκες, Κάμενα, Μουριά, Λούβρο , Βασιλάκι, Ξηρόκαμπος , Άσπρα Σπίτια ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αναδειχθεί εργολάβος για τον δολωματικό ψεκασμό της περιοχής.

Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη εργολάβου για τις ανωτέρω περιοχές, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, μεριμνώντας οι ίδιοι για την προστασία της ελαιοπαραγωγής τους, όπου αυτό απαιτείται.

Σε κάθε περίπτωση οι ψεκασμοί να γίνονται μόνο με εγκεκριμένα εντομοκτόνα σκευάσματα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις πληροφορίες της ετικέτας, τις πρωινές ώρες (μέχρι 28 0C) και να τηρούνται οι αποστάσεις από κατοικημένες περιοχές ενημερώνοντας τους περίοικους.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ελαιοπαραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, στα τηλέφωνα 2621360 – 140, 145, 155.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα