Πρόσκληση ενημέρωσης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Από σήμερα θα είναι ανοικτός ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, προκειμένου να ενημερώνονται οι κυνηγοί για τα φετινά δρώμενα, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Μουσά, να δηλώνει πως επικρατεί ικανοποίηση από την υπογραφή της ετήσιας ρυθμιστικής για το κυνήγι καθώς και με την ανακοίνωση ότι τα Τέλη των αδειών θήρας, δεν θα αυξηθούν και θα παραμείνουν όπως έχουν.

Ακόμα ο κ. Μουσάς, επεσήμανε πως για να ισχύσουν τα Τέλη των αδειών θήρας, θα πρέπει να περάσουν και από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης, εκφράζοντας την πεποίθηση πως εντός των επόμενων ημερών θα περάσει στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει η διαδικασία θεώρησης των αδειών.

Παράλληλα, ο κ. Μουσάς, τόνισε πως ο Σύλλογος θα είναι ανοικτός από σήμερα το πρωί για την νέα σεζόν, καθημερινά 08:00-13:00 τα πρωινά και 18:00-20:00 κάθε το απόγευμα, προκειμένου οι κυνηγοί-μέλη της περιοχής, να ενημερώνονται σχετικά με τα φετινά δρώμενα, καθώς και να ανταλλαχθούν απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς, όπως για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Σύλλογο και την επαναλειτουργία του εκτροφείου που παίρνει σάρκα και οστά από φέτος.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα