Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Πρόσκληση Μπάδα στα ηλειακά σωματεία να συγκεντρώσουν ιατρικό υλικό για την Ουκρανία

spot_img

Μια πρωτοβουλία ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ανέλαβε ο Γιώργος Μπάδας, με σκοπό την προώθηση ιατροφαρμακευτικού υλικού προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Εδώ και μερικές μέρες, ο Δήμος Πύργου, συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό το οποίο θα μεταβιβαστεί στην Ουκρανία.

Κατόπιν αυτού, ο Γιώργος Μπάδας αποφάσισε να αναλάβει μια πρωτοβουλία που θα αφορά στα ηλειακά σωματεία. Πρόκειται για μια ανέξοδη, αλλά πολύ σημαντική προσφορά, καθώς υπάρχει υλικό το οποίο πετάγεται συνήθως αυτή την εποχή με τη λήξη των πρωταθλημάτων. Ο Γιώργος Μπάδας, πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως, χορηγός σε αρκετές ομάδες της Ηλείας και γενικά άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται κοντά στο ηλειακό ποδόσφαιρο, προχώρησε σε αυτό το κάλεσμα, αναφέροντας τα εξής: «Καλώ τα σωματεία της Ηλείας, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ό,τι ιατρικό υλικό έχουν και δεν τους χρειάζεται, να μην το πετάξουν, αλλά να το παραχωρήσουν κατόπιν επικοινωνίας μαζί μου, στο σημείο παράδοσης, προκειμένου να σταλεί στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό. Θεωρώ ότι είναι μια κίνηση, μέσα από την οποία μπορεί και το ηλειακό ποδόσφαιρο, να δείξει το κοινωνικό και ανθρωπιστικό του πρόσωπο».

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό θα συγκεντρωθεί στον Πύργο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γιώργο Μπάδα στο τηλέφωνο 6976 408072.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα