ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση «βόμβα» της ΕΠΣ Αχαΐας για άνοδο των δευτεραθλητών στη Γ΄ Εθνική!

  • 36
    Shares

Η ΕΠΣ Αχαΐας, προχώρησε σε μια πρόταση «βόμβα» προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία μιλάει για διεύρυνση της Γ΄ Εθνικής σε δέκα ομίλους, στα παλιά πρότυπα του περιφερειακού πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι μικρά τα έξοδα των μετακινήσεων. Θυμίζουμε η ΕΠΣ Αχαΐας ήταν αυτή η οποία μπήκε μπροστάρης πρόσφατα για να πάρουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής επιχορήγηση δέκα χιλιάδων ευρώ για τις μετακινήσεις τους στη Ρόδο.

Το συγκεκριμένο πλάνο της ΕΠΣ Αχαΐας, θα κατατεθεί την επόμενη βδομάδα προς συζήτηση. Η ΕΠΣ Αχαΐας έχει προτείνει να υποβιβαστούν δυο ομάδες τελικά από κάθε όμιλο από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που έχει ολοκληρωθεί αλλά και να ανέβουν όλοι οι δευτεραθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων. Αν αυτό γίνει αποδεκτό, τότε για την Ηλεία σημαίνει ότι τη νέα σεζόν θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική, ο Παμβουπρασιακός, ο Πανηλειακός, η Νίκη Τραγανού και δυο ομάδες μεταξύ των τεσσάρων που δίνουν τώρα Πλέι Οφ (Ενιπέας, Ξενοφών, Ζαχάρω και Αλφειός).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patragoal.gr, στο σχέδιο που θα καταθέσει προτείνει όμιλο για τις ομάδες της Ηλείας, με Αχαΐα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κόρινθο.


  • 36
    Shares