ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση στον Θεοδωρακόπουλο για τον Ατρόμητο Καβασίλων


Κινήσεις στο παρασκήνιο για την ανασύσταση και επάνοδο του ιστορικού Ατρομήτου Καβασίλων λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα. Οι Κιτρινόμαυροι, ένας σύλλογος με σημαντική παράδοση διακρίσεων στο τοπικό ποδόσφαιρο, με δεκάδες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν από εκεί και έκαναν καριέρα σε μεγαλύτερους συλλόγους, βρίσκονται σήμερα σε “ακινησία”.

Ο Ατρόμητος, μετά την τελευταία του επιτυχημένη παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, το 2016 με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο στον πάγκο του, εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Έμεινε ανενεργός, με αποτέλεσμα σήμερα να μην αγωνίζεται πουθενά και η δική του επανεκκίνηση να πρέπει να γίνει από την τρίτη τοπική κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες διερευνητικές επαφές, μέσω ντόπιου επιχερηματία, προκειμένου να προσεγγιστεί ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας με απώτερο στόχο, να την οργανώσει ξανά, να αποπληρώσει τις οφειλές της ομάδας προς την ΕΠΣΗ και να την επαναφέρει σταδιακά στη μεγάλη τοπική κατηγορία.