Πρώτη νίκη για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας! (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Εφημερίες, σαν κανονικό νοσηλευτικό ίδρυμα, ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται και η προκήρυξη για την κάλυψη 6 κενών θέσεων του οργανισμού του. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης ενός αναισθησιολόγου, ο οποίος άμεσα θα αναλάβει καθήκοντα.

Με αυτές τις διαβεβαιώσεις έφυγε χθες το μεσημέρι από την 6η ΥΠΕ στη Πάτρα ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστουδουλόπουλος και το προεδρείο της Επιτροπής Διάσωσης του Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Υγειονομικής Περιφέρειας.

«Όταν υπάρχει πίεση της κοινωνίας, σύμπνοια στα αιτήματά μας και όχι πολιτικά παιχνιδάκια υπάρχει αποτέλεσμα» δήλωσε πρώτος ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος της Επιτροπής Διάσωσης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης, ενώ ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος είπε: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι μέχρι να δούμε ότι αυτό το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί».

Τέλος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος είπε: «Ο λαϊκός παράγοντας έπαιξε ένα ρόλο στο να λειτουργήσει όπως θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.  Δεν καλλιεργούμε κλίμα εφησυχασμού.  Θα παρακολουθούμε πως θα πάει το πρόγραμμα και θα επανακαθορίσουμε τη στάση μας αν υπάρξει πρόβλημα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα