Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
15.8 C
Pýrgos

Πρώτη ομάδα και Ακαδημίες μαζί – Τέλος οι παρατυπίες…

spot_img

Πρώτη ομάδα και Ακαδημίες μαζί - Τέλος οι παρατυπίες...Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τα τμήματα υποδομής να λειτουργούν υπό το καθεστώς σχετικής αυτονομίας σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες.

Συγκεκριμένος σύλλογος στην Ηλεία, φαίνεται να επιχειρεί να καταργήσει αυτό τον τρόπο λειτουργίας, καθώς θέλουν να λειτουργούν όλα τα τμήματα παράλληλα και με διαφάνεια, υπό τον έλεγχο του Δ.Σ. με ταμία και με συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό , το οποίο θα έχει ενιαία την ευθύνη λειτουργίας όλων των τμημάτων και όχι μόνο της μεγάλης ομάδας, η οποία έχει τα μεγαλύτερα έξοδα και αυτονόητα αποτελεί τη “βιτρίνα” ενός συλλόγου.

Στον παραπάνω Σύλλογο παρατηρήθηκε παρατυπία, ζητήθηκαν χρήματα από τον ερασιτέχνη να δοθούν στην μεγάλη ομάδα για τα έξοδα μετακίνησης της σε μακρινό ταξίδι, και έτσι κατάλαβαν οι γονείς,οι παράγοντες και το υπόλοιπο Δ.Σ ότι αδικαιολόγητα το ταμείο ήταν μείον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ερασιτέχνης δεν είχε ούτε καν τραπεζικό λογαριασμό και τα χρήματα των περίπου 150 παιδιών κάθε μήνα τα μάζευε ο Πρόεδρος χωρίς να δίνει απολογία σε κανέναν.

Τώρα μαθαίνουμε ότι πάει να μπει μια τάξη… Και το «ΠΑΡΤΥ» θα τελειώσει !

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα