Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Πρώτο «βήμα» για το ΤΕΙ Αμαλιάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης

spot_img

Στην υλοποίηση της διεκδίκησης των αιτημάτων των σπουδαστών του ΤΕΙ Αμαλιάδας αλλά και της πόλης, ακολουθώντας τα «βήματα» που αποφασίστηκαν από κοινού στην προχθεσινή συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με το προεδρείο του Συλλόγου των σπουδαστών, προχωρά την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας. Το θέμα του ΤΕΙ και των αιτημάτων των σπουδαστών είναι το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ το επόμενο «βήμα» είναι η επίσκεψη στον Υπουργό Παιδείας την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στις 7:30 το απόγευμα, στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, με 43 συνολικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα θέματα ξεχωρίζουν αυτά της ανακήρυξης του Assem Chauhan-Πρύτανη του Amity University, σε επίτιμο δημότη Αμαλιάδας, του ορισμού υπεύθυνου διαχειριστή τής πράξης με τίτλο: «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας» η έγκριση διενέργειας διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση 5ου Νηπιαγωγείου Αμαλιάδας, η χορήγηση οικονομικού βοηθήματος ένδειας σε άπορους δημότες, η ίδρυση Τμημάτων Ένταξης σε σχολικές μονάδες τού δήμου, ο ορισμός επιτροπής εκτίμησης καταλληλόλητας ακινήτου για τη φιλοξενία αδέσποτων ζώων.

Στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας θα πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα: «1η Υποχρεωτική αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Ήλιδας, οικονομικού έτους 2019».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα