ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πυγμαχία: Συνάντηση sparring για Αγκαράι-Παπαδόπουλο στην Πάτρα


Διεξήχθη χθες 14 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Πατρών Κλαους 91 93, στον Α.Σ.Β.Α Τόφαλος, συνάντηση sparring για τον επαγγελματία πυγμάχο Νίκο Αγκαράι και τον προπονητή του συλλόγου Α.Σ. Αρραχίων Αμαλιάδας, Διονύση Παπαδόπουλο.

 

Επίσης διεξήχθη και άλλο ένα προπονητικό τετστ, για τους Ανδρέα Κρούκη και Δημήτρη Νικολάου, αθλητές του συλλόγου Τοφαλος, και Νίκου Σταυρόπουλου αθλητή του Α. Σ Αρραχιων, Α. Σ Θαλλίαρχου Πύργου, Εκπ. Συλ Κενταυρων Κούμανης.

Το sparring διοργάνωσε ο πολύ έμπειρος και φιλόξενος προπονητής του συλλόγου Τόφαλος, Μάκης Συνοδινός. Σκοπός των φιλικών συναντήσεων, ήταν η βοήθεια του επαγγελματία αθλητή Νίκου Αγκαράι, στην προετοιμασία του. Ήταν παράλληλα και σημαντική βοήθεια για τον Διονύση Παπαδόπουλο, ο οποίος αναπτύσσει την πυγμαχία στον σύλλογό του, θέλοντας να δώσει κίνητρο στους νέους αθλητές της περιοχής, αλλά και να διορθώσει την τεχνική του, παίζοντας με έναν πολύ έμπειρο επαγγελματία πυγμάχο με ξεχωριστή κατάρτιση, ήθος και χαρακτήρα. Αυτοί οι φιλικοί αγώνες, οι οποίοι έχουν σαν βάση την τεχνική και ανάπτυξη του αθλήματος, αποτελούν γιορτή για το άθλημα, τους συλλόγους και τους αθλητές τους.