ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

(Νεότερη Ενημέρωση) Πυρκαγιά ξέσπασε ανάμεσα σε Γεράκι και Περιστέρι(Φώτο+βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ανάμεσα στο χωριό Γεράκι και Περιστέρι, με την φωτιά να παίρνει διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.

Ήδη έχει κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, προκειμένου να γίνει κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο….

Νεότερη Ενημέρωση:

Στην κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στο χωριό Γεράκι και Περιστέρι, επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα καθώς επίσης το ελικόπτερο Ericsson, τέσσερα αεροσκάφη PZL και δύο Canadair. Η φωτιά είναι σε δύσβατο σημείο κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτησή μας..

Νεότερη Ενημέρωση:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, ενώ στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια πυροσβέστης, τραυματίστηκε στο χέρι, μετά από πτώση, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο..

Νεότερη Ενημέρωση:

Προβλήματα στις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς δημιουργούν οι αναζωπυρώσεις.Οι πυροσβέστες προσπαθούν να καθηλώσουν την πυρκαγιά πριν πέσει το σκοτάδι για να μην υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στη διάρκεια της νύχτας. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη.

 

http://amaliadanews.gr