Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
14.9 C
Pýrgos

Πως στο Erodate έμαθα τι είναι πραγματικά Swinging

spot_img

Μια διαφήμιση στο Google μου κίνησε την περιέργεια. Δε συνηθίζω να κάνω κλικ σε διαφημίσεις στο ίντερνετ, όμως εκείνη βρέθηκε μπροστά μου την κατάλληλη στιγμή: Πάνω που αισθανόμουν οτι η σχέση μου με τη γυναίκα μου έχει τελειώσει. Οτι δε θα υπάρξει ποτέ ξανά ερωτική έλξη μεταξύ μας.

Ανοιχτόμυαλα ζευγάρια αναζητούν ερωτική περιπέτεια”, έλεγε η διαφήμιση και, για να είμαι ειλικρινής, πάτησα πάνω στο λινκ χωρίς να γνωρίζω τι να περιμένω. Αυτό το κλικ με οδήγησε στη σελίδα του Erodate. Δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όμως, το σημαντικότερο είναι ότι εκεί συνάντησα για πρώτη φορά τον όρο “swinging”.

Μετά από μια σύντομη περιήγηση συνειδητοποίησα περί τίνος επρόκειτο. Το σάιτ ήταν μια κοινότητα sex dating, όπου χιλιάδες άνθρωποι αναζητούσαν ραντεβού για σεξ. Χωρίς ταμπού, υποχρεώσεις ή ντροπή. Πάνω απ’ όλα όμως μου έκανε εντύπωση η παρουσία πολλών ζευγαριών στη σελίδα. Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά ζευγάρια που αναζητούν άλλα ζευγάρια με σκοπό το σεξ. Δεν ήξερα γιατί να το κάνουν αυτό, όμως μπορούσα να υποθέσω ότι είτε τους αρέσει η ερωτική περιπέτεια, είτε αναζητούν ένα τρόπο ώστε να ανανεώσουν τη σχέση τους.

Σε κάθε περίπτωση αυτό ήταν κάτι που με ενδιέφερε να ζήσω. Οι σεξουαλικές επαφές με τη γυναίκα μου ήταν ανύπαρκτες, οπότε, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Έφτιαξα ένα προφίλ και μέσα σε λίγα λεπτά συνομιλούσα με ζευγάρια, αρκετά εκ των οποίων ήταν για χρόνια στο χώρο του swinging. Αρχικά ήμουν διστακτικός, καθώς δεν ήξερα τι είδους ανθρώπους είχα απέναντι μου, όμως πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα οτι επρόκειτο για ανδρόγυνα όλων των ειδών και των κοινωνικών τάξεων.

“Φαίνεται οτι η σεξουαλικότητα δεν κάνει διακρίσεις”, είπα στον εαυτό μου. Πολλά από τα ζευγάρια με τα οποία συνομίλησα ήταν ιδιαίτερα φιλικά, πράγμα που μου επέτρεψε να κάνω αρκετές ερωτήσεις, αφού είχα πολλές απορίες πάνω στο αντικείμενο. Έμαθα για το Full Swinging, όπου γίνεται ανταλλαγή ζευγαριών με σκοπό το σεξ, για το Cuckold, όπου ένας άντρας κάνει σεξ με την κυρία του ζευγαριού ενώ ο σύντροφος της απλά παρακολουθεί, για το same room sex, όπου δυο ζευγάρια κάνουν σεξ δίπλα-δίπλα. Συνειδητοποίησα πόσα παρακλάδια έχει το swinging και ταυτόχρονα λυπήθηκα που όλον αυτόν τον καιρό βρισκόμουν σε απόσταση με τη σύντροφο μου ενώ υπήρχαν τρόποι ώστε να ανανεώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή.

Το επόμενο βήμα που έκανα ήταν να την ενημερώσω για το swinging και να της ζητήσω να έρθει μαζί μου σε αυτό το ερωτικό ταξίδι. Να ξυπνήσουμε μαζί τη σεξουαλικότητα μας. Και, πάνω απ’ όλα, να σώσουμε με αυτόν τον τρόπο τον γάμο μας. Κάπως έτσι, από εκεί που ήμασταν απλώς συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι, γίναμε ξανά ένα ερωτευμένο ζευγάρι που δε βλέπει την ώρα να στείλει τα παιδιά στο φροντιστήριο για να μείνει μόνο του. Και, πάνω απ’ όλα, ερωτευτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα