ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο: Αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι ο Επειός…


Την τέταρτη θέση της Β΄ Εθνικής σε πανελλαδικό επίπεδο κατέλαβε ο Επειός, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Α2, ωστόσο αποχαιρετά με το κεφάλι ψηλά.

Η ομάδα της Ηλείας ταλαιπωρημένη από απουσίες, μετακινήσεις (με ορισμό στην Θεσσαλονίκη ) πριν μια εβδομάδα και πολλά παράπονα για την διοργάνωση της τελικής φάσης και της διαιτησίας δεν τα κατάφερε για την άνοδο της στην Α2. Η επιτυχία της να βρεθεί στις τέσσερις  καλύτερες ομάδες τις Β’ Εθνικής Ανδρών με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν (κλειστό κολυμβητήριο) παραμένει αξιοθαύμαστη.

Το Δ.Σ. του Επειού, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στον προπονητή  Λάμπρο Αναστασόπουλο και στους ηρωικούς αθλητές που έδωσαν και την παραμικρή ικμάδα αποθεμάτων ψυχικής και σωματικής δύναμης σε όλους τους αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους: Δημήτρης Λέντζος , Βαλεντίνος Νάσιος , Νικόλαος Βλάχος , Παναγιώτης Βουλουξής , Ιάσωνας Φυκούρας , Μιχάλης Καθρέπτας , Χρήστος Γριντέλας , Παναγιώτης Κουρουπάκης , Γιώργος Μουντράκης ,  Νικόλαος Καλομοίρης , Χρήστος Σπυρόπουλος , Αργύρης Σάκκος , Κωνσταντίνος Αντίοχος και  Γιάννης Θωμάκος. Το παρόν στο πάγκο της ομάδας στην τελική φάση έδωσε και ο πιο μικρός αθλητής στη Β΄ Εθνική Ανδρών,  ο Θοδωρής Σάκκος.

Οι ομάδες που κατέκτησαν τις δύο θέσης ανόδου στην Α2 είναι ο Ιωνικός Νίκαιας που αναδείχτηκε πρωταθλητής και ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση.  Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες! Συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ Φοίβο και στο ΝΟ Καλαμακίου. Ο Επειός, συνεχίζει ακάθεκτος».

Η τελική βαθμολογία

  • Ιωνικός 10
  • Νηρέας Χαλανδρίου 9
  • ΠΑΣ Φοίβος 4
  • Επειός Ήλιδας 2
  • ΝΟ Καλαμακίου 2