ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο: Πάνω στη μεγάλη ΑΕΚ έπεσε ο Επειός


Πάνω στη μεγάλη και ισχυρή ΑΕΚ έπεσε ο Επειός Ήλιδας στην τελική φάση του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Και όταν λέμε ΑΕΚ, εννοούμε μια ομάδα η οποία έχει φιλοδοξία μέσα σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, καθώς όραμα του ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η κατασκευή κολυμβητηρίου για τις ανάγκες του συλλόγου.

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση των ομίλων της Β΄ Εθνικής Ανδρών στο Πόλο. Ο Επειός Ήλιδας, έμαθε τους αντιπάλους τους, στην προσπάθεια για άνοδο στην Α2 Εθνική. Αναλυτικά οι δυο όμιλοι

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΕΚΕ Βροντάδου, Τρίαινα Βούλας, Νηρέας Χαλανδρίου, ΣΚ Ροή

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΚ, Επειός Ήλιδας, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Καλαμάτας

Τα παιχνίδια, θα διεξαχθούν στις 12-14 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα ανέβουν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι ομάδες που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στις δυο πρώτες θέσεις, θα δώσουν παιχνίδια, για να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη στις θέσεις 5-8, έτσι ώστε σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση στην Α2 για οποιονδήποτε λόγο, να γίνει η επιλογή των ομάδων που θα προβιβαστούν. Θα παίξουν ο τρίτος με τον τρίτο και ο τέταρτος με τον τέταρτο.