ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο: Σημαντική ενίσχυση του Επειού με Παναγιώτη Κουρουπάκη

  • 8
    Shares

Μια ακόμα σπουδαία μετεγγραφή, μια κίνηση η οποία θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως, ολοκλήρωσε ο Επειός Ήλιδας. Απέκτησε τον περιφερειακό Παναγιώτη Κουρουπάκη, έναν αθλητή ο οποίος εκτός από την προσφορά του εντός πισίνας, θα βοηθήσει με το ήθος, την εμπειρία του και την προσωπικότητά του και εκτός πισίνας. Μια παρουσία η οποία δυναμώνει τον Επειό από κάθε άποψη.

 

Ο έμπειρος αθηναίος περιφερειακός (με καταγωγή απο την Αμαλιάδα) αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά από 5 περίπου χρόνια από το ατύχημα, που συγκλόνισε τους φίλους της υδατοσφαίρισης.

Ο Παναγιώτης αποτελεί τρανό παράδειγμα αθλητή, με πάθος και δύναμη ψυχής και αναμένεται να συνδράμει με την ενέργεια του, την ομάδα του Επειού εντός και εκτός πισίνας. Ένας αθλητής ο οποίος, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Λάμπρου Αναστασόπουλου με τον οποίο συνεργάστηκαν στην τελευταία του αγωνιστική συμμετοχή στην ομάδα της ΝΕΠ.

Το Δ.Σ και ολόκληρη η οικογένεια του Επειού τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και με περίσσεια δύναμη και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς”, ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Επειός.

 

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Κουρουπάκη

Ο  Παναγιώτης Κουρουπάκης ξεκίνησε από τον Νηρέα Χαλανδρίου, όπου έφτασε το 2005 στην Α1 Εθνική. Μεταπήδησε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Εφήβων, έχοντας κατακτήσει αργυρό μετάλλιο στην Βαλκανιάδα και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη το 2003. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Λάρισας, του Τρίτωνα, του ΚΟΠΙ, του Ηλυσιακού και της ΝΕΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και εργάζεται στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής.


  • 8
    Shares