ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο: Χρήσιμα συμπεράσματα με Μίλωνα για τον Επειό


Το πρώτο από τα τρία φιλικά κατά τα διάρκεια της τριήμερης τουρνέ προετοιμασίας στο λεκανοπέδιο, έδωσε ο Επειός στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, απέναντι στον Μίλωνα.

Απέναντι σε μια ομάδα η οποία αγωνιζόταν σχεδόν με το περσινό ρόστερ της Α2, όπως ο Μίλωνας, ο Επειός μπόρεσε να εξάγει χρήσιμα πρώτα συμπεράσματα σε αυτό το πρώιμο στάδιο προετοιμασίας. Ο Γιάννης Θωμάκος είχε την ευκαιρία να ενσωματώσει και τις τρεις μεταγραφές, αλλά και να βάλει δυο νεαρούς οι οποίοι έδειξαν θετικά στοιχεία. Φυσικά το τελικό σκορ δεν έχει απολύτως καμία σημασία, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κρατήθηκε επισήμως σκορ.

Ο Επειός δοκίμασε διάφορα πράγματα και συστήματα και συμμετείχαν όλοι οι αθλητές. Το ματς βοήθησε πολύ να ενσωματωθούν στην ομάδα και να δέσουν οι νέες προσθήκες. Η ομάδα της Ηλείας, μπήκε μουδιασμένα στο ματς, λόγω της κούρασης και από το ταξίδι, αλλά κατάφερε όσο περνούσε ο χρόνος να ισορροπεί την κατάσταση.  Σαφώς και ο Μίλων είναι μια πιο έτοιμη ομάδα, με καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας στη φυσική κατάσταση, πράγμα που του έδωσε πλεονέκτημα στις αντεπιθέσεις, που ήταν και η αχίλλειος πτέρνα του Επειού, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία πάντως σε σετ παιχνίδι. Δεν θα πρέπει βέβαια να παραβλέψουμε και το γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε περισσότερο βάθος στον πάγκο και επιλογές. Για τον Επειό, έπαιξαν συνολικά δέκα παίκτες.

Σήμερα το μεσημέρι, στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στις 3μ.μ., ο Επειός αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό τον Τρίτωνα, ενώ αύριο θα αντιμετωπίσει στον Άγιο Κοσμά τη Σύρο, στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι της τουρνέ προετοιμασίας του στην Αθήνα.