ΠΥΡΓΟΥ

Πύργος: Ιερέας σε κατάσταση μέθης


Στο κέντρο του Πύργου το απόγευμα της Παρασκευής, συνέβη ένα περιστατικό που άφησε άναυδους τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί , μπροστά στα μάτια των οποίων εκτυλίχθηκαν όλα.

Ένας ιερέας σε κατάσταση μέθης ξέφυγε από τα όρια, προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών. Όλα ξεκίνησαν λίγα μέτρα πριν την συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας θαμώνας καφέ είδε τον γνωστό του ιερέα και του φώναξε. Ο ιερέας στην προσπάθειά του να σταματήσει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Σταμάτησε και κατέβηκε όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ο ιερέας χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο – σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες και διαπληκτίστηκε με πολίτες, μεταξύ αυτών και με μια γυναίκα υπάλληλο καφετέριας.

Κλήθηκε λοιπόν η Αστυνομία για τον μεθυσμένο ιερέα για να επιβληθεί η τάξη. Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμίσουν για να τους ακολουθήσει για τα προβλεπόμενα στο Τμήμα.

Τελικά ο ιερέας συνελήφθη μετά την προσαγωγή του στο τμήμα, για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται για ιερέα τις περιοχής του Πύργου .