Πύργος: Λιατσής και Μεσσαλάς στην Κόνιτσα

spot_img

Προτεινόμενα

Στο Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας», που πραγματοποιείται στην Κόνιτσα, θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης  Λιατσής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Δημήτρης Μεσσαλάς.

Ο Δήμαρχος Πύργου λαμβάνει μέρος στο εν λόγω συνέδριο με την ιδιότητα του  Αντιπροέδρου της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο κ. Μεσσαλάς ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ. Επίσης στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχει και ο Δ/ντής της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου Άρης Φιλιππόπουλος.

Στόχος του συνεδρίου αποτελεί η ενδελεχής εξέταση και αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τα Υπουργεία και γενικότερα οι δημόσιοι φορείς αλλά και η διατύπωση προτάσεων για την βελτίωση των πολιτικών αυτών και την εισαγωγή θετικών διακρίσεων υπέρ των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Παναγιώτης Σκουρλέτης, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρούχακαθώς και  ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα