ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Πύργος: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

  • 74
    Shares

Πλήθος κόσμου μικρά και μεγάλα παιδιά με τους γονείς τους κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής  την κεντρική πλατεία του Πύργου, στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ξυλοπόδαροι ήταν εκεί για να τους διασκεδάσουν καθώς και οι σχολές χορού της πόλης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβαλαν τον κόσμο στο πνεύμα των γιορτών με τις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες τους.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης και ακολούθησε συναυλία με τους Banda Morena ερμηνεύοντας γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ανέφερε:  «Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήρθατε ,μαζί πετύχαμε τον πρώτο στόχο να φέρουμε τον κόσμο να τον βγάλουμε από τα σπίτια του και να συμμετέχει εδώ, όλοι μαζί να γίνουμε μια κοινωνία, είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει εδώ, συγκρίνεται μόνο με τη συγκέντρωση της αναστάσεως, απόψε νικήσαμε την εσωστρέφεια νικήσαμε τη μελαγχολία νικήσαμε το γκρίζο στην πόλη και είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δείξουμε ότι αυτή η πόλη γιορτάζει, αυτή η πόλη έχει ψυχή και δυνατότητες στα παιδιά της πόλης που έχουν αξίες και δεξιότητες που της έδειξαν εδώ απόψε, παντού εκδηλώσεις σε όλη την πόλη χωρίς εισιτήριο χρόνια πολλά σε όλους».

Ο πρόεδρος του ΔΟΠ Χάρης Μικελόπουλος ανέφερε «τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι διαφορετικά φαίνεται ήδη απόψε αυτό το πράγμα θα συνεχιστούν με τις εκδηλώσεις που θα έχουμε στο μαγικό εργοστάσιο στο θεματικό πάρκο ξυστρή και το πάρκο του ΣΠΙΚ που θα είναι ανοιχτό και στολισμένο, σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για την παρουσία σας απόψε εδώ χρόνια σας πολλά».

Η αντιπρόεδρος  του ΔΟΠ Κική Ζάγκλαρη ανέφερε  «σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας εδώ ,τις σχολές χορού που πήραν μέρος πρόθυμα και το τονίζω εθελοντικά και τους υποσχόμαστε του χρόνου να χορέψουν σε μια τεράστια εξέδρα ώστε όλοι να έχετε οπτική πρόσβαση ,χρόνια πολλά σε όλους».


  • 74
    Shares