ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Π. Δημητρίου: “Πιστεύω ότι η Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί με τους ίδιους ομίλους”


Την εκτίμηση ότι η Γ΄ Εθνική θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν με τους ίδιους ομίλους όπως και φέτος κατέθεσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος συνάμα ετοιμάζεται να θέσει και υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομοδπονδίας.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος δεν διέψευεσε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ, έκανε κάποιες άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” του Κυριάκου Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Θα υπάρξουν αναδιαρθρώσεις σε όλες τις κατηγορίες για να μπορεί να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο. Όλες οι Ενώσεις στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έκαναν αναδιαρθρώσεις. Δεν μπορεί να μην κάνει το επαγγελματικό. Πρέπει να γίνουν 14 ή 16 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2. Τις ομάδες για την Σούπερ Λιγκ 1, θα το ορίσει η ίδια η λίγκα. Στην Φούτμπολ Λιγκ από την στιγμή που πήρε η Ομοσπονδία την απόφαση να ανεβάσει τους οκτώ πρωταθλητές από τη Γ’ Εθνική, είναι υποχρεωμένη να αυξήσουν τις ομάδες. Η Γ Εθνική Θα διεξαχθεί με τους ίδιους ομίλους όπως φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά χθες, ενώ περιέγραψε και το “κλίμα” που επικρατεί σχετικά με το μέλλον των κατηγοριών, δείχνοντας ότι η περίφημη συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, μετά την άρνηση της Λίγκας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα ούτε δική του, καταθέτοντας τις προτάσεις του για αύξηση των ομάδων στη Super League 2, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αυξηθούν και οι ομάδες στη Football League.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, είναι αυτός ο οποίος έφερε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή 5 Ιουνίου, θέμα ώστε να ανεβαίνουν και οι δευτεραθλητές κάποιων Ενώσεων, σε περίπτωση που προκύψει μια κενή θέση έπειτα από απόσυρση κάποιας ομάδας και εν συνεχεία άρνησης της επόμενης επιλαχούσας από την ίδια την Ένωση (θέμα το οποίο σχετίζεται με την άποψη που θα υποστηρίξει η ΕΠΣ Αχαΐας προς την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και το οποίο έφερε αποκλειστικά στη δημοσιότητα με αναλυτικό τρόπο το ilia.news το περασμένο Σάββατο 6 Ιουνίου).