Ράλι: Πρεμιέρα στο χωμάτινο Κύπελλο για τα αδέρφια Πανούτσου

spot_img

Προτεινόμενα

Στον Πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, το Rally Sprint Λιβαδειάς, θα λάβουν μέρος οι αθλητές της ΑΟΛΑΠ, τα αδέρφια Θοδωρής και Παναγιώτης Πανούτσος με το γνωστό Toyota Yaris της κατηγορίας C6 /F2.

Επιστρέφει ο Θοδωρής μετά από την περσινή του απουσία και μάλιστα στη θέση του οδηγού και δηλώνει έτοιμος και διψασμένος για αγώνα. Συνοδηγός ο αδερφός του Παναγιώτης, μετά την περσινή του επιτυχία με την κατάκτηση της C6 και F2 στο ίδιο Κύπελλο.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ δυνατός με πολύ ικανούς συνδυασμούς στην κατηγορία, όπως οι Τσάκαλος-Κοτρωνής της ΑΛΑ Λαμίας και οι πατέρας-υιός Μπαξεβανάκη, Κυπελλούχοι Ελλάδος της C6 με Toyota Yaris αμφότεροι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια πολύ όμορφη και ιστορική, από παλιά Ράλλυ Ακρόπολις, διαδρομή, από Ανάληψη προς Καρακόλιθο.

Αύριο  3/3/18 και ώρες 14:00 – 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος στο Καφέ «Κούρος» και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πλατεία της Λιβαδειάς.

Την Κυριακή 4/3/18, το Service Park θα βρίσκεται στο Καφέ «Κούρος» και η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου από το χωριό Ανάληψη θα γίνει στις 10:00.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα