Ρήμαξαν «παγκάρια» και «Τάματα»

spot_img

Προτεινόμενα

Πολλαπλά χτυπήματα-κρούσματα σε Κάμπο, Αμαλιάδα και Πύργο, η σπείρα που χτυπά εκκλησίες τις τελευταίες μέρες.

Οι διαρρήκτες Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν διαρρήξει πάνω από 8 εκκλησίες στο νομό Ηλείας στον Πύργο στα Χανάκια στο Παλαιοχώρι στον Αμπελοκάμπο και στην Αμαλιάδα.

Έχουν αφαιρέσει μικρο ποσά από τα παγκάρια και τάματα των πιστών, μικροφωνικές και τάματα από τις εικόνες όπως ρολόγια και χρυσαφικά .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές κάνουν λόγο για ένα γνώριμο Ρομά από τον Πύργο που τον αναζητούν ενάμιση χρόνο, ενώ πήρε άδεια από τη φυλακή , δεν επέστρεψε ποτέ.

Η σπείρα κάνουν λόγο οι αρχές ότι έχει κλέψει αυτοκίνητα από τον Πύργο που έχουν βρεθεί στην Καλαμάτα και στην Κορινθία ,όπου σε αυτές τις περιοχές εκτιμούν ότι έχει δράση αυτή η σπείρα.

Ακόμα κάνουν λόγο ότι το περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου που δεν σταμάτησε σε έλεγχο ένα Toyota Carina που φαίνεται να έχει κλαπεί από την Αμαλιάδα είναι αυτή η σπείρα. Σε αυτό το συμβάν στην καταδίωξη ένας από τη σπείρα βγήκε στο παράθυρο του οχήματος και άρχισε να πυροβολεί με το όπλο στον αέρα ,οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν Αφού τους έφυγε σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα