ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του βουλευτή Ηλείας!

  • 264
    Shares

Η τελεσίδικη απόφαση 13/2020 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, που κήρυξε πλαστή την επίμαχη διαθήκη, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για να λάμψει η αλήθεια!

Νέα τροπή δίνει το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αμαλιάδας στην υπόθεση της διαθήκης, στην οποία εμπλέκεται ο δικηγόρος της Αμαλιάδας και βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος. Σύμφωνα με την απόφασή 13/2020, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αμαλιάδας αναγνωρίζει ότι η διαθήκη του εκλιπόντος Θωμά Νικολακόπουλου, θείου του βουλευτή, είναι πλαστή και άκυρη, προχωρώντας τις διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών στους κατηγορουμένους.

Στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης και μετά την μηνυτήρια αναφορά της Αιμιλίας Μονάχου, η Πταισματοδίκης Καλαμάτας την καλεί σε κατάθεση για να εξεταστεί ως μάρτυρας κατά του ανιψιού της, Ανδρέα Νικολακόπουλου για ενδεχόμενη παράβαση των άρθρων του Ποινικού Κώδικα 216 (Πλαστογραφία) και 386 (Απάτη).

Έτσι, από τα έγγραφα, προκύπτει ότι ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος δεν είναι συνήγορος της υπόθεσης αλλά αντιμέτωπος με δύο πιθανά κακουργήματα…

Το «Ilia.news» επικοινώνησε με την κα Αιμιλία Μονάχου, ρωτώντας της πάνω σε ποια στοιχεία στηρίζει τις κατηγορίες τις κατά του κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου. Η κα Μονάχου μας απάντησε πως τα στοιχεία είναι πολλά και τρανταχτά, αλλά θα τα παρουσιάσει μόνο στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα  με πληροφορίες του «Ilia.news», η πλευρά του κ. Νικολακόπουλου δεν έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης 13/2020 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον του και η υπόθεση είναι στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης

 

 

Κατηγορείται γνωστός δικηγόρος από την Αμαλιάδα για Πλαστογραφία


  • 264
    Shares