Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
26 C
Pýrgos

Ρεαλιστής ο Τρυφωνόπουλος: «Έρχονται τα δυο πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς μας»

spot_img

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ίσως να περίμενε κάτι περισσότερο από πλευράς εμφάνισης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες στο συγκεκριμένο γήπεδο, το γεγονός ότι μπορούσαν οι παίκτες του να το πιστέψουν περισσότερο, αλλά και χωρίς να παραγνωρίζει ότι ο Πανγυθεατικός υπολόγισε πάρα πολύ τον Πανηλειακό και από ένα σημείο και πέρα φύλαξε τα «νώτα» του.

Με άλλα λόγια, ο τεχνικός του Πανηλειακού, προσεγγίζει με ρεαλισμό την κατάσταση και τονίζει ότι ούτε η ομάδα κέρδισε, αλλά και ούτε ήρθε η καταστροφή. Αντίθετα, τόνισε ότι τα δυο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια για τον Πανηλειακό, είναι τα πιο κρίσιμα της χρονιάς.

«Τα δυο προσεχή παιχνίδια στην έδρα μας, είναι τα πιο κρίσιμα της χρονιάς. Θα τα δούμε ένα-ένα. Πρώτα το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό. Μια ομάδα την οποία όπως έχω γνωρίσει, όπως έχουμε αναλύσει και οι πληροφορίες που έχω από συνεργάτες μου, καταλήγουν ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, η οποία και διεκδικεί και αυτή την άνοδο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Βέβαια, εμείς σαν Πανηλειακός, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, η οποία θα είναι για μας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα