ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρευστή η κατάσταση στον Ξενοφώντα


Λίγες μέρες απέμειναν για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και τυπικά, αλλά και για την είσοδο του Ιουλίου, οπότε και αρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Στον Ξενοφώντα δεν έχουμε για την ώρα κάποια «είδηση», ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρευστή κατάσταση που υπάρχει, θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Στο διάστημα αυτό θα γίνουν οι διερευνητικές επαφές με παλιούς και νέους παράγοντες, ώστε να εξακριβωθεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει το μπάτζετ, το οποίο θα είναι αυτό τελικά που θα κρίνει και τους περαιτέρω στόχους της ομάδας.

Μετά την άνοδο της Νίκης Τραγανού, ουσιαστικά, ο Ξενοφών είναι το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό «όνομα» της κατηγορίας, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία. Τα πάντα θα κριθούν από το μπάτζετ που θα διασφαλιστεί. Βασικός στόχος να μπορέσει η ομάδα  να κινηθεί στα περσινά επίπεδα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν καταστεί εφικτό και σημειωθούν «απώλειες», τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον σύλλογο να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.