Σάκης Κότσιφας: Εμπαιγμός- Απαξίωση- Αδιαφορία

spot_img

Προτεινόμενα

Η Ηλεία για μια ακόμα φορά είναι το θύμα συγκεκριμένων πολιτικών μεθοδεύσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες εκλογικές πελατείες στους άλλους νομούς που απαρτίζουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εξαιρώντας την έδρα της Περιφέρειας, την Πάτρα, και χωρίς κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις μαθηματικών, μπορεί εύκολα να απαριθμήσει τα τμήματα που δημιουργούνται σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Τρία τμήματα με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο στο Αγρίνιο, τρία τμήματα επίσης με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και στο Μεσολόγγι. Στην Ηλεία, μόλις ένα τμήμα στον Πύργο με ασαφές το σε ποιες υποδομές θα λειτουργήσει, με ποιους καθηγητές και κυρίως από πότε. Στην Αμαλιάδα επίσης ένα ψευδεπίγραφο τμήμα που κανείς δεν γνωρίζει το αντικείμενο, τα επαγγελματικά δικαιώματα και κυρίως τη μελλοντική του εξέλιξη.

Και ερωτώ ποια δημόσια διαβούλευση οδήγησε τον Υπουργό και την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απόφαση και κυρίως να καταργήσει τα τρία τμήματα του Πύργου και να μεταφέρει τα τρία τμήματα της Αμαλιάδας στην Αιτωλοακαρνανία; Ποιες διαβουλεύσεις οδήγησαν την ηγεσία του Υπουργείου μέχρι και λίγα λεπτά πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή, να σβήνει και να γράφει κατά το δοκούν; Μπορεί να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μπορεί οι ήττες να είναι απανωτές, όμως ως εδώ.

Να είστε σίγουροι ότι αυτός ο εμπαιγμός, η απαξίωση και η αδιαφορία για το μέλλον των δικών μας παιδιών θα λάβει τέλος. Ο λαός της Ηλείας έχει μάθει να κατακτά τα πάντα με αγώνες και τίποτα να μην του χαρίζεται. Είμαστε όλοι εδώ παρόντες όχι μόνο να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα του τόπου μας, αλλά και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα. Οι εκλογές πλησιάζουν και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε και αν αποφασίσει να γίνουν, θα λάβει την απάντηση που της αξίζει.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΟΤΣΙΦΑΣ

υπ. Βουλευτής Ηλείας με το Κίνημα Αλλαγής

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα