ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαβάλια-Κουρτεσι 0-0: Μίνι έκπληξη στα Σαβάλια


Μίνι έκπληξη σημειώθηκε στα Σαβάλια, όπου το Κουρτέσι του Μιχάλη Παπουτσή, κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από τον ανεβασμένο τελευταία Ολυμπιακό Σαβαλίων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος φώναζε σε όλο τα παιχνίδι, ζητώντας προσήλωση στο επιθετικό πλάνο, το οποίο όσο η ώρα περνούσε και το άγχος καταλάμβανε τους παίκτες του, χανόταν με αποτέλεσμα η ομάδα να αναλώνεται σε ατομικές προσπάθειες.

Το Κουρτέσι παρά τις πέντε σημαντικές απουσίες του (Καλουτάς, Γκούσκος, Κώστας Καπώνης, Κολούρης, Κουργιαλάς), με καλή αμυντική οργάνωση κράτησε όσο μπορούσε μακριά τους αντιπάλους από την εστία του. Στο 90΄σημείωσε και γκολ με τον Κωστόπουλο, το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, το οποίο αμφισβήτησε η ομάδα του Κουρτεσίου.

Σαβάλια: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης (80΄Θ. Τσακοπιάκος), Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Μπούτσι, Γιαννακόπουλος (55΄Γεωργίου), Αβραμόπουλος, Αντωνόπουλος.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λυκουργιώτης, Διαμαντόπουλος, Γερ. Σωτηρόπουλος, Κωστόπουλος, Καπώνης (77΄Αθανασόπουλος), Κόσκορης, Μητρόπουλος, Γεωργόπουλος.