ΠΥΡΓΟΥ

Σαπίζει η αερογέφυρα στο ύψος των σχολών ΟΑΕΔ Πύργου!


Κινδύνους εγκυμονεί η διέλευση από διερχόμενους…

Ανενεργή παραμένει εδώ και αρκετό καιρό η αερογέφυρα στο ύψος των σχολών και υπηρεσιών του ΟΑΕΔ Πύργου, αφού δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την αποκατάσταση των φθορών που έχουν σημειωθεί στην ξύλινη κατασκευή.

Η αερογέφυρα δημιουργήθηκε στο παρελθόν μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε επί της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, με θύμα έναν 19χρονο μαθητή των σχολών που μόλις είχε τελειώσει τα μαθήματά του…

Για αρκετά χρόνια η γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τον εθνικό δρόμο εξυπηρέτησε  τους  σπουδαστές αλλά και πολίτες που εξυπηρετούνται στον ΟΑΕΔ, αλλά αφέθηκε στην τύχη της και δεν υπήρξε η απαιτούμενη συντήρηση.

Πριν από λίγες ημέρες εκ μέρους των αρμοδίων των σχολών ΕΠΑΣ έγινε αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αερογέφυρα, αλλά έκτοτε δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα για την αποκατάστασή της…

Το μόνο που έγινε ήταν η τοποθέτηση εμποδίων στα ξύλινα σκαλιά που οδηγούν  στο πάνω τμήμα της, τα οποία ωστόσο αρκετές φορές… υπερπηδούν διάφορα  άτομα , με άμεσο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα!