Σαράντος Καμβύσης: «Ο Πανηλειακός είναι οργανωμένη ομάδα»

spot_img

Προτεινόμενα

Αν μη τι άλλο ο φετινός Πανηλειακός, θα διαθέτει ταχύτητα και δύναμη στις πτέρυγες. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι δυο ακραίοι οπισθοφύλακες. Στα αριστερά ο Ντίνος Νικολόπουλος και στα δεξιά ο Σαράντος Καμβύσης, νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Αρκάς αμυντικός, μιλάει σήμερα αποκλειστικά στο ilia.news και «συστήνεται» στους φιλάθλους του Πανηλειακού, υποσχόμενος από την πλευρά του και της νέας του ομάδας, να δώσουν τα πάντα για να μπορέσουν οι Ερυθρόλευκοι να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Σαράντος Καμβύσης γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1993. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Λεωνίδιο, με το οποίο αγωνίστηκε στην τότε Δ΄ Εθνική, πριν μετακινηθεί στον Ατρόμητο, οπότε και εντάχθηκε στην ομάδα Κ20 του Περιστερίου. Τον Ιούλιο του 2014, ακολούθησε ο Ιωνικός. Τον Γενάρη του 2015 πήγε στον Ηλυσιακό, στη Γ΄ Εθνική και στις 22 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στον Φωκικό, επίσης Γ΄ Εθνική, για να φύγει τον Γενάρη του 2016 για τον Ιάλυσο, στην ίδια πάντα κατηγορία. Τον Αύγουστο του 2016 μετακόμισε στην Τριγλία Ραφήνας, όπου καθιερώθηκε και παρέμεινε δυο χρόνια. Παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει μια διαδρομή και εμπειρία πέντε ετών από τη Γ΄ Εθνική.

Η έλευσή του στον Πύργο, ήταν κάτι το οποίο εξηγείται απλά: «Είχα μια καλή πρόταση από τη Γ΄ Εθνική και ταυτόχρονα από μια ομάδα με καλό όνομα και μεγάλη ιστορία και διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Σαράντος Καμβύσης, αγωνίζεται δεξιός οπισθοφύλακας, διαθέτει όμως την ευχέρεια να παίξει και αριστερά. Ερχόμενος στον Πύργο, μεταφέρει και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πανηλειακό: «Εκείνο το οποίο μου αρέσει, είναι η οργάνωση που έχει η ομάδα, οι εγκαταστάσεις που έχει στη διάθεσή της.  Είναι από τα πρώτα πράγματα που ερχόμενος κάποιος στον Πανηλειακό, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει».

Για τη νέα σεζόν, ο Σαράντος Καμβύσης εύχεται «Πρώτα απ’ ‘όλα να έχουμε υγεία. Να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα και προσωπικά εγώ», ενώ δεν παραλείπει να καλέσει τον κόσμο να μοιραστεί μαζί με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, το «ταξίδι» στο νέο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δίνοντας και μια υπόσχεση: «Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα