ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Σείστηκαν» τα Λεχαινά στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση!

  • 434
    Shares

45 χρόνια νεότερης ιστορίας συμπλήρωσε φέτος το Καρναβάλι των Λεχαινών και αναμφίβολα, ήταν ένα καρναβάλι που πέρασε στην ιστορία και θα το θυμούνται όλοι για πολύ καιρό. Πάνω από 1.000 μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, από ολόκληρο τον Κάμπο, συμμετείχαν στα γκρουπ και στα άρματα του Καρναβαλιού, ξεσηκώνοντας τα Λεχαινά σε ένα μεγάλο πάρτι!

Ο μεγάλος guest του Καρναβαλιού Γιάννης Σπαλιάρης μαζί με τον Σάκη Παναγιώταρο έδωσαν ξεχωριστό ρυθμό στην μεγάλη παρέλαση των γκρουπ και των αρμάτων που για σχεδόν δύο ώρες διασκέδασε τους χιλιάδες επισκέπτες από κάθε άκρη του νομού.

Από τα εντυπωσιακά άλογα και το γαϊτανάκι, μέχρι την όμορφη Βασίλισσα και το Γενιτσαρίστικο χορό και από τα χαρούμενα γκρουπ μέχρι τα άρματα που αντλούσαν τη θεματολογία τους από την τραγελαφική επικαιρότητα, το φετινό Καρναβάλι των Λεχαινών ήταν το μεγαλύτερο, το πιο διασκεδαστικό και το πιο αστείο από ποτέ άλλοτε.

Πολλά συγχαρητήρια στα θέμα του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών και φυσικά, σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους!


  • 434
    Shares