ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Σειρήνες” από Γ΄ Εθνική για Παναγιώτη Τσιρίκο

  • 51
    Shares

Έχοντας σαν δεδομένο εδώ και καιρό ότι στη Γ΄ Εθνική απαιτείται η χρησιμοποίηση νεαρών ποδοφαιριστών μέσα στην ενδεκάδα, στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρσι έκανε ένα εξαιρετικό Πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορίας με τη Δόξα Νέας Μανολάδας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσιρίκο.

Ο νεαρός Τσιρίκος, στα 18 του χρόνια, φαίνεται ότι τη νέα σεζόν θα δεχθεί το πρέσινγκ ομάδων της Γ΄ Εθνικής. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Αχαιό παίκτη έχει ενδιαφερθεί ο Αίας Γαστούνης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για το θέμα των ηλικιακών περιορισμών. Καινοτομία αποτελεί ότι τη νέα σεζόν δεν θα απαιτείται ένας μόνο, αλλά δυο μικροί στην ενδεκάδα. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι, είναι ότι ενώ στο Πρωτάθλημα που έληξε ο περιορισμός ήταν για παίκτες κάτω των 19 ετών, φέτος αυτό αλλάζει και μπαίνει για παίκτες κάτω των είκοσι. Με άλλα λόγια οι παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2000 και πέρσι ενέπιπταν σε αυτή την κατηγορία, συνεχίζουν να εμπίπτουν και φέτος.

Μέσα σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Τσιρίκος, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου του 2002.

Ο Τσιρίκος πέρσι με τη Δόξα είχε 21 συμμετοχές σε 22 παιχνίδια Πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ. Ο Τσιρίκος είχε 76, 3 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 


  • 51
    Shares