ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΕΦΑ Ανδραβίδας: Δεύτερος τίτλος μέσα σε τρία χρόνια

  • 60
    Shares

Η επικύρωση και επίσημα των πινάκων από την ΕΣΚΑΗ σήμερα, φέρνει το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, Πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑΗ. Η κιτρινόμαυρη ομάδα, κερδίζει τον δεύτερο τίτλο του μέσα σε τρία χρόνια και επιστρέφει μετά από δώδεκα σεζόν, στο μεγάλο Πρωτάθλημα μπάσκετ της τοπικής Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ηλεία είχε την… τιμητική της φέτος, κατακτώντας τα δυο μεγάλα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ, ενώ η επιτυχία του ΣΕΦΑ, είναι η δεύτερη “κολλητή” ηλειακής ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Η ανακήρυξη της Ανδραβίδας σε Πρωταθλήτρια, έφερε και επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΦΑ.

«Μετά την ανακοίνωση της ΕΣΚΑ-Η για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την κατακύρωση της υπάρχουσας βαθμολογίας ως τελική, η ομάδα μας κερδίζει ένα ακόμα πρωτάθλημα την τελευταία τριετία! Μετά από 12 χρόνια λοιπόν η ομάδα μας επιστρέφει στην υψηλότερη κατηγορία της ένωσης μας!

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή μας !

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που τόσο εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς ήταν δίπλα μας , αλλά και τους χορηγούς μας που στήριξαν με τον οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας!

Τα όνειρά μας δεν σταματούν ποτέ! Την νέα χρονιά με ταπεινότητα αλλά και σωστές κινήσεις θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί!».


  • 60
    Shares