Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
14.9 C
Pýrgos

Σε Ανδραβίδα και Μυρςίνη: Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας

spot_img
Στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Τ.Κ. ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ»,  προχώρησε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Το έργο, προϋπολογισμού 446.212,90 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και του νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας, παρουσία του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τσουραπά Γ.
Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, δήλωσε: «Η βελτίωση και επέκταση του οδικού δικτύου σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Το συγκεκριμένο έργο θα προσφέρει ασφαλέστερη και ευκολότερη πρόσβαση σε διάφορες περιοχές της Μυρσίνης και της Ανδραβίδας. Συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε και να ολοκληρώνουμε έργα που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα