Σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση  για τα έργα στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, για τα οποία παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση από το 2004.

Από τις εισαγγελικές αρχές καλούνται αυτή την περίοδο αιρετοί καθώς και άλλοι αρμόδιοι για το ζήτημα της υλοποίησης των έργων στο νοσηλευτικό ίδρυμα Αμαλιάδας, για το οποίο όπως έχει αναφερθεί από τους αρμοδίους του Γ.Ν. Ηλείας «υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση του και χρονοδιαγράμματα τα οποία δεν έχουν τηρηθε, ενώ έχουν εκταμιευτεί πάνω από 4 εκ. ευρώ και το έργο δεν έχει τελειώσει».

Για το θέμα του Νοσοκομείου όπως έγινε γνωστό έχει κληθεί τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρ. Χριστοδουλόπουλος.

Εξάλλου τους επόμενους μήνες αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα των  επιθεωρητών δημοσίων έργων, σχετικά με την υλοποίηση μελετών στο παρελθόν στο δήμο Ήλιδας, η πληρωμή των  οποίων ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Στην  παρουσία των επιθεωρητών   δημοσίων έργων αναφέρθηκε κατ’ αποκλειστικότητα  τις προηγούμενες ημέρες το “Ilia.news” και το όλο ζήτημα αναμένεται με ενδιαφέρον το επόμενο χρονικό διάστημα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα