Τετάρτη, 27 Απριλίου, 2022
20.6 C
Pýrgos

Σε ευχαριστούμε Γιάννη Λυμπέρη για την συνέντευξη – παρωδία!….

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Σε ευχαριστούμε Γιάννη Λυμπέρη για την συνέντευξη – παρωδία!….

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ» ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΝΑ… ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ …..

Και όμως !! Εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης  – ο επί πέντε (5) θητείες Δήμαρχος –  για να επιβεβαιώσει σε όλους μας ότι δεν γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου, και… ώρα θα ηγηθεί κλιμακίου καταγραφής προβλημάτων !!

Τρία χρόνια… εξαφανισμένος ο κ. Λυμπέρης, εμφανίστηκε παραμονές του Πάσχα να «παίξει» με την υπομονή μας, προσφεύγοντας κατά την προσφιλή τακτική του σε ταξίματα με «λαγούς και πετραχείλια…»  Και τούτο αφού έχει διαλύσει την καθημερινότητά μας στη ζωή μας. Η γραφικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία……..

Και εμφανίζεται ξαφνικά χωρίς στην πραγματικότητα λόγο και αιτία. Άλλωστε για κανένα από αυτά που είπε δεν υπάρχει κάποιο έστω συγκεκριμένο αποτέλεσμα παρά μόνο διάχυτες εντυπώσεις ! Ανεκπλήρωτα οράματα στα οποία φυσικά  ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει….

Γνωρίζοντας βεβαίως ότι βρισκόμαστε μέσα στην εορταστική περίοδο, με μεγάλη κίνηση από πλευράς πολιτών και άφιξη ετεροδημοτών, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντί τους, χωρίς καν μια σκέψη να ζητήσει συγνώμη για το κατάντημα στο οποίο έφερε το Δήμο, επεδίωξε να υποσχεθεί… και να ξανά υποσχεθεί … «φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες…» Μήπως και θα του κοστίσουν;

ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ…

 

Στόχος του πάντα είναι μοι ανυποψίαστοι και αφελείς πολίτες προς τους οποίους δεν διαθέτει ούτε την ελάχιστη αξιοπρέπεια ως πρώτος δημότης, θυσιάζοντας και αυτή στον βωμό της μικροπολιτικής του !

Το μόνο που διαπιστώσαμε στην τελευταία συνέντευξη ήταν πως τελικά άκουσε τις συμβουλές μας και προχώρησε σε παραδοχή της «εγκληματικής» αδιαφορίας του, για τα δρώμενα του Δήμου. Βέβαια, στην τελική ευθεία  για τις επερχόμενες εκλογές, η σκέψη και μόνο να υπάρξει και πάλι Υποψήφιος Δήμαρχος του δίνει τη δυνατότητα να… «ξυπνήσει από τον λήθαργο» αν και πλέον τώρα το ¨καράβι» το βούλιαξε…..

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Νο 1 : Μέσα στο παραλήρημά του, όμως ο κ. Λυμπέρης, ίσως σε μια στιγμή αδυναμίας ή αυτοκριτικής ακολουθώντας ακριβώς την συμβουλή μας μίλησε και παραδέχθηκε τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες της Πηνείας και των τοπικών κοινοτήτων στην καθημερινότητά μας.

Παραδέχθηκε ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα όντας εξαφανισμένη από τις εκλογές του 2019. Παραδέχθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος ότι δεν έχει ιδέας για τα προβλήματα στην Πηνεία, όπως ότι οι κάτοικοι εκεί δεν έχουν δρόμους για να πάνε στα χωράφια τους, δεν έχουν νερό να πιούν το καλοκαίρι, δεν έχουν δημοτικό φωτισμό που έχει διαλυθεί αφήνοντας τους στο σκοτάδι!….

Και ας αναλογισθούμε τώρα ότι αυτός ο Δήμαρχος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής επεδίωξαν να τοποθετήσουν και… φωτοβαλταϊκά στην Πηνεία….. Να την κάνουν «κάρβουνο»! Το αφήνω λοιπόν και αυτό στην κρίση όλων των συμπολιτών μου.

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Νο 2 : Προσφεύγοντας στη γνωστή «κωλοτούμπα» μας ενημέρωσε ότι αποδέχεται την ευθύνη του ως Δήμαρχος, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη και το κλείσιμο της Πανεπιστημιακής Σχολής. Προεκλογικά ο κ. Λυμπέρης «έσκιζε τα ιμάτιά του..» και με σκληρό ύφος μας έλεγε ότι η Σχολή ΑΕΙ δεν θα φύγει ποτέ από την Αμαλιάδα…. Ότι δήθεν δεν θα το επέτρεπε…. Μόνο που πριν λίγο καιρό φωτογραφιζόταν στο πλευρό αυτών που πρότεινα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή που πολύ αμφιβάλλω ότι θα έχουμε και αυτήν στην πόλη μας……

Στην συνέντευξη υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας το τερμάτισε…. Προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει μάθει να λέει ψέματα και εξέφρασε την αντίθεσή του με την κατάσταση που επικρατεί για τις Σχολές, για τις οποίες ομολόγησε ότι τις έχουν εγκαταλείψει !

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Νο 3 : Προεκλογικά, συνοδευόμενος πάντα από τον Αναπληρωτή του κ. Παπαδάκο δεσμεύονταν και οι δυο με ύφος «αποφασίζω και διατάζω» ότι σε 100 ημέρες το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας θα λειτουργεί και θα έχει ανοίξει και η Νέα Πτέρυγα.

Στην συνέντευξή του τα … «ξέχασε» όλα αυτά και αρκέσθηκε στο γεγονός ότι θα προκηρυχθούν δύο θέσεις γιατρών γενικής ιατρικής για το Τμήμα Επειγόντων που ΘΑ λειτουργήσει στη Νέα Πτέρυγα η οποία όμως είναι ακόμα κλειστή …….

Ο κ. Λυμπέρης «ξέχασε» ότι έσκιζε και τα «εντέλλεσθε» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες Τότε ακριβώς διαβεβαίωνε ότι θα γύριζε τους γιατρούς που έφυγαν πίσω επειδή το απαιτούσε ο ίδιος!

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Νο 4 : Αλλά και η αναφορά του στο κάμπινγκ της Κουρούτας τον … «προσγείωσε»  Βέβαια ο σκοπός του δεν ήταν να μιλήσει για το κάμπινγκ (και τι να πει άλλωστε έτσι όπως το διαχειρίστηκε…..) αλλά να μιλήσει για την Κουρούτα. Εντέχνως και πάλι όμως δεν αναφέρθηκε για τα έργα αναλυτικά Από που ξεκινούν πως συνεχίζονται και που θα σταματήσουν….

Ας τον ρωτήσουμε εμείς λοιπόν : Τα έργα της Κουρούτας κ. Δήμαρχε επεκτείνονται στην ιδιοκτησία σου όπως διαλαλούν οι συμπολίτες μας; Αφορούν άραγε όλο τον Οικισμό της Κουρούτας ;

Όπως έχω ήδη επισημάνει ως Υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» το 2019 η επάνοδος Λυμπέρη όπως όλοι έχουμε καταλάβει ήταν καταστροφική. Σήμερα αποδομημένος και με μια Δημοτική Αρχή σε αποσύνθεση δεν εισακούγεται πλέον πουθενά. Και ας δίνει όσες «στημένες» συνεντεύξεις θέλει….

Η υποβάθμιση στην οποία έχει οδηγήσει τον τόπο δεν έχει προηγούμενο

Κ. Δήμαρχε, θα σε καλέσω αν έχεις τον στοιχειώδη σεβασμό απέναντί μας τις επόμενες φορές που θα νιώσεις την ανάγκη να εμφανιστείς και να δώσεις συνεντεύξεις μιας και το συνηθίζεις τόσο πολύ, να το κάνεις αλλά να επιτρέψεις και ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν.

Ένας Δήμαρχος 20ετίας δεν έχει λόγο να φοβάται τις ερωτήσεις και να καταφεύγει σε κουραστικούς μονολόγους σε «στημένες» μονόπλευρες ερωτήσεις.  Ή μήπως στην δική σου περίπτωση έχει ;;

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα