ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ

Σε καραντίνα το κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες που είχε «δέσει» στο Κατάκολο!

  • 141
    Shares

Σε καραντίνα έχει τεθεί το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera που την Καθαρή Δευτέρα είχε «δέσει» στο λιμάνι του Κατακόλου και αύριο φτάνει στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε όλους τους επιβάτες να επιστρέψουν άμεσα στο κρουαζιερόπλοιο και να παραμείνουν σε αυτό καθώς επιβάτης που είχε αποβιβαστεί στη Γένοβα, διάγνωστηκε με κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, oι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου είναι πλέον εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό. Σήμερα το πρωί και ενώ οι εκδρομείς βρισκόταν στην Ακρόπολη τους ενημέρωσαν από το κρουαζιερόπλοιο να επιστρέψουν άμεσα καθώς είχε περάσει από τη λίστα των επιβατών του κρούσμα κοροναϊού.

Σύμφωνα με το Marine Traffic το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είχε πιάσει Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο και είχε ως τελευταίο του σταθμό τον Πειραιά, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι επιβάτες δέχτηκα μήνυμα το οποίο τους ανέφερε ότι τους κάλεσαν πίσω εξαιτίας ενός ζητήματος ασφαλείας. ‘Όταν, όμως, έφτασαν στο πλοίο, τότε τους εξήγησε ο καπετάνιος τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο καπετάνιος Pietro Esposito, ενημερώθηκε από τις αυστριακές αρχές ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποβιβάστηκε στη Γένοβα της Ιταλίας, την Παρασκευή και πλέον βρίσκεται πίσω στην πατρίδα του, διάγνωστηκε με κοροναϊό.

ethnos.gr


  • 141
    Shares