ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Σε νέα εποχή μπαίνει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας !

  • 149
    Shares

Την προκήρυξη 19 θέσεων Επικουρικών Ιατρών και 60 θέσεων νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας ανακοίνωσαν σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Η προκήρυξη για τους 19 ιατρούς και τα 60 άτομα νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού «έφυγε» σήμερα για δημοσίευση, υπογεγραμμένη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας που όλο αυτό το διάστημα εργάστηκε συστηματικά και μεθοδικά με την 6η ΥΠΕ και τους Διοικητές των Νοσοκομείων προκειμένου να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

«Οι ανέξοδες επαναστάσεις και οι άναρθρες φωνές δεν έχουν αποτελέσματα» είπε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης και συνέχισε: «Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμασταν σε διαρκή συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τις Διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων για να φτάσουμε στην σημερινή προκήρυξη».

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος ανακοίνωσε το άνοιγμα, εντός σύντομου διαστήματος, της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας καθώς, όπως τόνισε, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και των τελευταίων εγγράφων που είχε ζητήσει.

Την ικανοποίησή της από την εξέλιξη αυτή εξέφρασε και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου, η οποία τόνισε ότι ευελπιστεί να υπάρξει ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους στην προκήρυξη.

Την ικανοποίησή του ότι τα κρεβάτια της Αμαλιάδας παίρνουν τη θέση τους μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού εξέφρασε τέλος ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Οι 19 επικούρικοι ιατροί θα είναι διάφορων ειδικοτήτων, ενώ σε ότι αφορά στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό η προκήρυξη περιλαμβάνει τις εξής θέσεις:

ΠΕ Νοσηλευτικής 2

ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής 2

ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων 2

ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας 4

ΤΕ Νοσηλευτικής 8

ΔΕ Τηλεφωνητών 10

ΔΕ Φυλάκων 10

ΔΕ Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτροτεχνιτών 1

Υδραυλικών 2

Μαγείρων 3

Τεχνικών Θερμαστών 1

Ηλεκτρικών – Ηλεκτρολόγων 1

Τεχνικός Ειδικότητας Θερμουδραυλικών 1

Γενικών Καθηκόντων 5.


  • 149
    Shares