ΠΥΡΓΟΥ

Σημαντικές εκδηλώσεις προγραμματίζουν τον Οκτώβριο οι Πρόσκοποι του Πύργου


Μία σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζουν για τον Οκτώβριο οι Πρόσκοποι του Πύργου στο πάρκο ΣΠΚ και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους – και ιδιαίτερα στα παιδιά – να συμμετάσχουν.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 18.00 στο πάρκο. Αμέσως πριν, στις 17.30 θα τελεστεί αγιασμός στο χώρο των Προσκόπων με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς.

Οι δραστηριότητες της Κυριακής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αγώνες σκάκι, σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Πύργου, προβολή ταινίας σε συνεργασία με το Camera zizanio, αλλά και άλλων μικρών ταινιών, λούνα παρκ και άλλες εκπλήξεις.

Στο χώρο του πάρκου θα έχει στηθεί ένα μικρό προσκοπικό χωριό! Ένας μικρός κατασκηνωτικός χώρος με τις ξύλινες κατασκευές που εξυπηρετούν την διαβίωση στο ύπαιθρο, αλλά και κάποιες μεγάλες κατασκευές.

Παράλληλα, την ίδια μέρα σε συνεργασία με το Σωματείο κινητικά αναπήρων – παραπληγικών Ηλείας θα γίνεται συγκέντρωση πλαστικών καπακιών, τα οποία θα διατεθούν για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου για άτομο που το έχει ανάγκη.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο Σάββατο με πρόγραμμα που θα δημοσιοποιηθεί έγκαιρα.