ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Σκάναδαλο: Χωρίς νερό 2 ημέρες η Αμαλιάδα αυτές τις δύσκολες μέρες

  • 515
    Shares

Σπασμένος ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης εδώ και 2 μέρες… απούσα και πάλι η Δημοτική Αρχή!

Χθες, είπαμε ότι αυτές τις «δύσκολες» ώρες που διανύει ο τόπος δεν χρειάζεται αντιπολίτευση, ούτε εντάσεις παρά ομοψυχία και συνεννόηση. Οι «απόντες» ωστόσο των εξελίξεων του τόπου παραμένουν προκλητικοί και στον «μικρό»  και «κρύο» κόσμο τους, αφήνοντας την πόλη για δεύτερη μέρα χωρίς νερό.

Φυσικά και θα καυτηριάσουμε και το γεγονός ότι ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και η «αυλή» του, απέκλεισαν για ακόμα μια φορά, ακόμα και αυτές τις ώρες που διανύουμε και κάθε «σταγόνα» ορθής και έγκυρης ενημέρωσης είναι πολύτιμη και σώζει ζωές, «έξω» από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας παρουσία  του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας και Εθνικό Συντονιστή Κρίσεων  Βασίλης Παπαγεωργίου.

Στο προκείμενο τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ilia.news», (ρωτώντας πας στην πόλη, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση) η Αμαλιάδα δεν έχει νερό εδώ και δύο ημέρες καθώς έχει σπάσει κεντρικός αγωγός ύδρευσης, τον οποίο οι υπηρεσίες του δήμου προσπαθούν να μπαλώσουν με «τσιρότα».

Και επειδή στην Δημοτική Αρχή Ήλιδας αρέσει το παιχνίδι των ερωτήσεων, χωρίς να απαντά ποτέ, μερικές «επίκαιρες» ερωτήσεις.

Πόσο προσωπικό έχει απομείνει στην υπηρεσία ύδρευσης για τις βλάβες του απαρχαιωμένου δικτύου;

Πόσα οχήματα, τι προϋπολογισμό για καύσιμα και τι εργαλεία έχει αυτό το προσωπικό, που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν ξεπερνά τα 2-3 άτομα;

Τέλος, τι αναλώσιμο και υλικά επισκευών έχει το εν λόγω συνεργείο;

Οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι ξεκάθαρες. Καλό πλύσιμο και απολύμανση των χεριών, καλό πλύσιμο και απολύμανση των επιφανειών.

Για όνομα, είσαστε γιατρός πρώτα απ’ όλα και μετά δήμαρχος και γνωρίζετε καλύτερα από κανέναν άλλον για οδηγίες υγιεινής, για ασθένειες, για μολύνσεις κ.α.

Χωρίς νερό όμως, ποια οδηγία θα ακολουθήσουν οι δημότες;


  • 515
    Shares