Σκάουτινγκ: Aξιόλογοι Ηλείοι παίκτες της «κλάσης» του 2000!

spot_img

Προτεινόμενα

Η απόφαση της ΕΠΟ ώστε να χρησιμοποιηθούν υποχρεωτικά δυο παίκτες στην κάθε ενδεκάδα Γ΄ Εθνικής, γεννημένοι το 2000 και μετά, γεννά αυτόματα και την ανάγκη για τις ομάδες να έχουν στο ρόστερ τους αξιόλογους παίκτες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.

 

Εμείς, το ψάξαμε λίγο, κάναμε το απαραίτητο «σκάουτινγκ» και εντοπίσαμε μια ομάδα τέτοιων Ηλείων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι αρκετοί, σε όλες σχεδόν τις ομάδες, αν το ψάξει κανείς “βαθιά”.

Πάμε εμείς να  δούμε κάποιους από εκείνους που βρήκαμε:

 

Ραφαήλ Καρακίτσος 1/8/2000

Ο πορτέρο του Πανηλειακού έκανε φέτος ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική και ήδη γι’ αυτόν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προπονητές Γ΄ Εθνικής.

Αντώνης Μανουσιάδης (Αίας): 9/5/2002

Ξεκίνησε πέρσι από τον Πανηλειακό, στον οποίο είχε την ευκαιρία να δουλέψει αρκετά. Τον Γενάρη μετακινήθηκε στον Αίαντα, όπου πήρε χρόνο συμμετοχής.

 

Φάτος Βράπι (Αίας): 23/8/2000

Πήγε πέρσι τέτοια εποχή στον Αίαντα από τον Φίλιππο Ανδραβίδας. Ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη για την ομάδα της Γαστούνης.

 

Σταύρος Κωστόπουλος (Πανηλειακός): 29/9/2003

Πρόκειται για αριστερό οπισθυοφύλακα με πολύ μέλλον, ο οποίος έκανε καλές εμφανίσεις στη Γ΄ Εθνική. Είναι της κλάσης του 2003 και τον παρακολουθούν στενά ακόμα και προπονητές οι οποίοι έχουν φύγει σήμερα από τον Πανηλειακό και εργάζονται σε άλλες ομάδες Γ΄ Εθνικής.

Φώτης Καλογερόπουλος (Νίκη): 5/1/2000

Ίσως το πιο «hot» όνομα στην Ηλεία, ανάμεσα στους γεννηθέντες το 2000. Θεωρείται έτοιμος ποδοσφαιριστής, με γεμάτες τις τρεις τελευταίες σεζόν. Βασικός στη Γ΄ Εθνική και βασικός και πέρσι. Πολυθεσίτης, με ένα δεξί πόδι «κεραυνό».

Γιάννης Φερεκίδης (ΠΑΟΒ): 7/12/2003

Εξαιρετικός πέρσι με τον Ενιπέα, βασικός στην πορεία πρωταθλητισμού με την ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, ξεκίνησε φέτος με τον Ξενοφώντα, για να μετακομίσει τον Γενάρη στη Βάρδα, όπου πήρε το «βάπτισμα» σε εθνικές κατηγορίες, παρότι γεννημένος το 2003.

 

Κώστας Βλαντ Κάρδαρης (ΠΑΟΒ): 8/12/2003

Στις μικρές ομάδες της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού, μόλις πέρσι έπαιζε στο παιδικό πρωτάθλημα της Ηλείας, οπότε και κατέκτησε με τον Πανηλειακό τον τίτλο. Πέρσι ξεκίνησε στην ανδρική ομάδα του Πανηλειακού και στη συνέχεια πήγε στη Βάρδα, όπου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και θετική παρουσία.

 

Άλμπερτ Πρέντι (Πανηλειακός): 26/6/2002

Μια εξαιρετική μονάδα για τον Πανηλειακό, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε πέρσι ακόμα και ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ 1. Έχει γεννηθεί το 2002, αλλά διαθέτει πολλή ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Γιώργος Λούσκος (Πανηλειακός): 8/9/2002

Ανάλογη περίπτωση με τον Πρέντι, ο Γιώργος Λούσκος πήρε φέτος αρκετές συμμετοχές με τον Πανηλειακό στη Γ΄ Εθνική.

Δημήτρης Κουζής: (Πανηλειακός): 23/3/2003

Μέλος και αυτός της «χρυσής» παιδικής ομάδας που πήρε πέρσι τον τίτλο στην Ηλεία. Παίκτης που αγωνίζεται είτε ως πλάγιος μπακ, είτε ως αμυντικό χαφ. Γεννημένος το 2003.

 

Χαράλαμπος Μπάλλας (Πανηλειακός): 1/11/2002

Αποκάλυψη πέρσι στα Μακρίσια, είχε φέτος την ευκαιρία να πάρει το «βάπτισμα» στις εθνικές κατηγορίες. Παίκτης του 2002 που αγωνίζεται στην επίθεση.

 

Λεντιό Κανάνι (Αλφειός): 20/9/2000

Μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση, ίσως μαζί με τον Φώτη Καλογερόπουλο οι πιο ενδιαφέρουσες, κλάσης του 2000, με ταχύτητα, έκρηξη και καλές εμφανίσεις στη Γ΄ Εθνική φέτος. Τα δικαιώματά του ανήκουν στον Αλφειό, καθώς πέρσι έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα