Σκέφτεται να αφήσει τους πάγκους ο Βασίλης Νιπεργιάλης

spot_img

Προτεινόμενα

“Ίσως για τελευταία χρονιά στους πάγκους. Πάμε και θα δείξει…”, ήταν η ανάρτηση του Βασίλη Νιπεργιάλη πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Μια ανάρτηση, η οποία φανερώνει ότι ο Νιπεργιάλης σκέφετεται σοβαρά να εγκαταλείψει τους πάγκους με τη λήξη της σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Ο κορυφαίος Ηλείος προπονητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος ο οποίος έγραψε μια από τις πιο ένδοξες “σελίδες” της μικρής μπασκετικής ιστορίας στην Ηλεία, σκέφτεται να εγκαταλείψει τους πάγκους. Ασφαλώς, θα πρόκειται για μια απόφαση η οποία σχετίζεται με πολλούς παραμέτρους. Εξάλλου, βρίσκεται ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, γεγονός το οποίο δεν δικαιολογεί μια τέτοια απόφαση. Από την άλλη πλευρά, μόνο όσοι έχουν καθίσει σε πάγκο είναι σε θέση να γνωρίζουν πόση ενέργεια απαιτεί αυτή η δουλειά, πόση καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις, αλλά και πόσο στρες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Ο Νιπεργιάλης βρίσκεται στο χώρο του μπάσκετ και με άλλη ιδιότητα βέβαια, έχοντας δημιορυγήσει μια πρότυπη ακαδημία στην Αμαλιάδα, της οποίας έχει την ευθύνη. Και βέβαια, έχει αυξημένα καθήκοντα σε διοικητικό επίπεδο στον ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, μια ομάδα δικό του δημιούργημα. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να προσφέρει σε προπονητικό επίπεδο όπως κάνει και τώρα.

Θα δείξει, που… έγραψε και ο ίδιος!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα