ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σκηνές «φαρ ουεστ» σε Στρέφι και Πελόπιο – 42χρονος συνελήφθη για την πρόκληση σοβαρών επεισοδίων


Σκηνές  από κινηματογραφική ταινία με έντονη βία,  εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στις περιοχές  Στρεφίου και Πελοπίου Αρχ. Ολυμπίας, όταν 42χρονος επιτέθηκε σε κατοίκους και οχήματα σε βενζινάδικα και άλλα καταστήματα!

Ο 42χρονος κάτοικος Στρεφίου τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε  έντονα επιθετική συμπεριφορά κατά  υπαλλήλων βενζινάδικων όπου προμηθευόταν καύσιμα χωρίς να πληρώσει, ασκώντας συγχρόνως βίας εις βάρος τους…

Αποκορύφωμα αυτής τη δράσης, για την οποία είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές, ήταν το επεισόδιο που σημειώθηκε αρχικά σήμερα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Στρέφι όπου προκάλεσε εκ νέου επεισόδιο για την προμήθεια βενζίνης.

Στη συνέχεια ωστόσο «πρωταγωνιστής» της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης, πήγε σε άλλο βενζινάδικο στην περιοχή του Πελοπίου, όπου δημιούργησε  εκ νέου επεισόδιο, προκαλώντας καταστροφές σε δύο  οχήματα, ενώ  αμέσως μετά  μετέβη στο Κάτω Στρέφι οπου επίσης προκάλεσε ζημιά σε ψησταριά τραυματίζοντας θαμώνες.

Ακολούθως επέστρεψε και με …τρακτέρ απαιτώντας από το νεαρό υπάλληλο να του βάλει καύσιμα, κάτι που ο τελευταίος αρνήθηκε με συνέπεια να δημιουργηθεί σοβαρό επεισόδιο.

Τελικά ο 42χρονος αναχώρησε από το σημείο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς  κοντά στο σούπερ μάρκετ που υπάρχει επί της Ε.Ο. Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ilia.News” o συλληφθείς που στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, το τελευταίο διάστημα είχε έντονα επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να έχουν τρομοκρατηθεί οι εργαζόμενοι σε καταστήματα της περιοχής..