ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

«Σκηνικό»  μεγάλης υποβάθμισης στην είσοδο του Πύργου από τον κόμβο Φιλοθέης…(Φώτο)


Εικόνες δυσφήμησης παρατηρούνται στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ, πλησίον του κόμβου Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου, από την ανεξέλεγκτη χρήση που γίνεται από   άτομα τα οποία διαμένουν σε άθλιες συνθήκες στην περιοχή!

Οι χιλιάδες επισκέπτες που περνούν από το σημείο με κατεύθυνση προς την Αρχ. Ολυμπία, καθημερινά  γίνονται μάρτυρες μια γενικότερης ανομίας γύρω από τον κόμβο Φιλοθέης, που έχει να κάνει με την επαιτεία, ανήλικων, την ανεξέλεγκτη  διαμονή  στο χώρο πρασίνου  που υπάρχει στο σημείο, καθώς και  την  παράνομη χρήση  των αποθηκών του πρ. ΑΣΟ.

Τα παραπάνω συνθέτουν ένα «σκηνικό»  μεγάλης υποβάθμισης στην είσοδο της πρωτεύουσας του Νομού, αφού παρά τα όσα αναφέρονται εκ μέρους της δημοτικής αρχής, δεν έχει εξευρεθεί ακόμη λύση για το τεράστιο αυτό πρόβλημα.

Εφόσον δεν υπάρξει οργανωμένη  προσπάθεια για τη διαμονή της συγκεκριμένης  κοινωνικής ομάδας, τότε το φαινόμενο της ανομίας και καταπάτησης των δημοσίων χώρων θα διαιωνίζεται, με επιπτώσεις για ολόκληρη της περιοχή  που  φιλοδοξεί να καταστεί πόλος έλξης για τους τουρίστες…