ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σκόραρε με το εθνόσημο η Χρύσα Βοΐλα (φώτο)


Επανεμφάνιση μετά τον τραυματισμό της έκανε η Χρύσα Βοΐλα του Πανηλειακού, με τη φανέλα της Εθνικής U-16, στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA. Βοήθησε την Ελλάδα να πάρει τη νίκη με 2-1 σε βάρος της Σλοβακίας και πλέον ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα των σκάουτερ από όλο τον κόσμο.

Η ποδοσφαιριστής από την Ηλεία, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Η Βοΐλα, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της χώρας και μια πρέσβης του ηλειακού ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο,έκανε με το… καλημέρα αισθητή την παρουσία της.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας, στο ματς που έγινε στο Αγρίνιο,  σημείωσαν η Βοΐλα στο 3ο και η Παχάκη στο 53ο λεπτό, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ η Βρεντικόβα.


Ελλάδα: Βλασιάδου (56’ Δραγούτσου), Ράκου (56’ Τσαραντάνη), Γρηγοριάδη (80’+1’ Αναστασάδου), Βορριά (77’ Σκοτεινιώτη), Ακριβάκη, Καββαθά (56’ Βασιλακάκου), Παχάκη (77’ Γεωργιάδου), Ευθυμίου, Βόιλα, Τσακνάκη (41’ Μάρκου), Πρίφτη (77’ Μπούκα).

Σλοβακία: Βεσέλσκα, Λουκάτσοβα, Χαλάσοβα (50’ Μοραβκόβα), Μουντράκοβα, Τσέπκοβα (50’ Βρεντικόβα), Χρονέτσοβα, Μπαρεστσάκοβα, Βεντέγιοβα, Πελικάνοβα (50’ Φεκετεβίζιοβα), Κρσιάκοβα, Μαζούχοβα.