Σοβαρό λάθος από την ΝΟΔΕ Ηλείας

Αναγνώστης

Καλησπέρα κύριε του Ηλεία news στο άρθρο που έχετε για την περιοδεία της ΝΔ Αυγενάκη και του άλλου, θα πρέπει να διορθώσετε ότι οι πρόσφατες πλημμύρες, Όπου είμαι παθών δεν είναι του Πηνειού Αλλά του Ενιπέα , και δεν δικαιολογήστε, γιατί έχετε κάνει πολλά ρεπορτάζ για τις πλημμύρες μας και σας ευχαριστούμε ,πολύ απλά Διορθώστε αυτό το σοβαρό λάθος σας εκθέτει !

Απάντηση κ.Ilia.news

Ευχαριστούμε για την διόρθωση σας ,αλλά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ειναι δελτίο τύπου .Το λάθος ειναι της ΝΟΔΕ και όχι δικό μας .Αλλά έχουμε και εμείς μέρος ευθύνης που δεν το διορθώσαμε .

Αναγνώστης

Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά εκεί στην ΝΟΔΕ θα ειναι ακόμα μεθυσμένοι από την μέθη της νίκης φαίνεται χαχαχα.

Άμα είχαν έρθει να μας επισκεφθούν τότε και να δουν τα προβλήματα μας από κοντά ίσως να γράφανε σωστά το όνομα του ποταμού .

Συνεχίστε να μας ενημερώνεται σας παρακολουθούμε καθημερινά .

Δείτε εδώ το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1 comment for “Σοβαρό λάθος από την ΝΟΔΕ Ηλείας

  1. aretos
    8 Ιουλίου 2018 at 11:23 ΠΜ

    Η ΝΟΔΕ Ηλείας, η κάθε ΝΟΔΕ, θάπρεπε να μάς πούν ολίγα τινα για τόν βίο και τήν πολιτεία τών κυβερνήσεων τους (όπως και αυτοί τού ΠΑΣΟΚ βέβαια, που παριστάνουν τούς …αμερικάνους…..). Ποιοί κατέστρψαν τό κράτος και εμάς μαζί, αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν και ανάλογα να συμπεριφέρονται και να πολιτεύονται. Τί παριστάνουν δηλαδή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.